Rólunk

Cégünk elkötelezett híve a magyarországi mikro-, kis- és középvállalkozásnak, hogy az interneten megjelenni kívánó vállalkozásoknak a cegteszt.eu oldalt üzemeltető Cégteszt Network Kft. magasan képzett és profi szakemberei a maximális segítséget nyújthassák.

A Cégteszt.eu csapata, azon szakemberekből tevődik össze, akik évek óta kizárólag az internetes megjelenések széles tárházát értékesítették, koordinálták, kutatták és valósították azt meg. Higgye el, mi tudjuk, mi kell egy vállalkozásnak, ha rájött, hogy cége bevételének akár a 80%-át is kiteheti az interneten való megjelenés. Mi ebben segítünk Önnek!


Jelenleg az interneten több száz cégkereső „weboldal” működik! Így nem is csoda, hogy nagyon nehéz eldönteni, hogy melyik cégkereső portálhoz éri meg előfizetni, vagyis melyik portálon van valóban esély arra, hogy új ügyfeleket szerezzen.Növelje bevételét.

Valóban nehéz eldönteni,de ha az alábbi kritériumok legtöbbjének megfelelő cégkereső, már jó eséllyel hozhat Önnek új ügyfeleket:

• Fejlett keresési lehetőségek és könnyen elérhető üzemeltető.
• Átlátható, gyors, könnyen kezelhető amin a látogatóknak van kedve keresni cégeket, szolgáltatásokat
• Szolgáltatásait a cégkereső portál láthatóan úgy állítja össze hogy mindenképp cégét megtalálják.
• Nem csak addig segítőkész és ígérgető, amíg Ön ki nem fizeti az előfizetési díjat, hanem utána is maximálisan az előfizetési idő lejártáig készségesen segíti Önt és vállalkozását,bízva a hosszú távú együtt működésben.
• A cégkereső szolgáltatásai (saját alweboldal,logó kampány,pályázati lehetőségek , stb.) inkább több mint kevés alapon működjenek, hiszen az internet egy óriási ügyfélszerző lehetőség, amit nagyon sokrétűen lehet megközelíteni és nem elég egy, netán kétféle szolgáltatás.

Reméljük, hogy a fent felsorolt dolgok a hasznára lesznek és egyben minket is lehetősége volt megismerni, mert a felsorolt „kritériumok” mindegyike igaz ránk is.

Köszönjük, hogy megtisztelt azzal, hogy elolvasta cégünk bemutatkozását!

Üdvözlettel:

Cégteszt.eu csapata 

06-1-55-66-089

cegteszt@cegteszt.eu
 

hirdetés
hirdetés
hirdetés


hirdetés
hirdetés
hirdetés