Hírek

A hevesi kistérség falunapi sorozatának lezárása

2009. október 13. // Kategória: Hírek

Falunap Kömlőn

Augusztus hónap jeles eseménye volt kistérségünknek a II. KÖMLŐI FALUNAP és XI. LOVASNAP. Az eseményre 2009. augusztus 15-én, szombaton került sor a kömlői sportpályán.
 
Falunap Kömlőn

Augusztus hónap jeles eseménye volt kistérségünknek a II. KÖMLŐI FALUNAP és XI. LOVASNAP. Az eseményre 2009. augusztus 15-én, szombaton került sor a kömlői sportpályán.

A dél-hevesi kistérségből és jászságból összesen 19 fogat versenyzett. Négy kategóriában hirdettek győztest a fogathajtók között, díjazták a legfiatalabb hajtókat is. A trófea, a szalag mellett értékes ajándékok vártak a helyezettekre.

A falunapi események több látnivalóval, szórakozási lehetőséggel is szolgáltak, kisállat show, zenés műsor, bűvész, a Mikroszkóp Színpad művészei – Beregi Péter és Heller Tamás -, fúvószenekar, sztárvendégként RICKY, nosztalgia zenekar produkciói örvendeztették meg a nézőket.



Ezt az eseményt is az ÚMVP támogatta, az ÚMVP sátornak is nagy számú látogatója volt, a sátorban szakmai kérdésekben információval szolgáltak a falugazdász, a hevesi HVI irodavezetője és a LEADER Munkaszervezet munkatársa.

Nagy siker volt a gyerekek körében a rajz, a színezés, a fiatalok és felnőttek nagy érdeklődést tanúsítottak az ÚMVP Totó iránt. A jó megfejtők között 25 díjazott kapott értékes könyvet, tárgy jutalmat. A sátorban lehetőség volt ingyenes vérnyomásmérésre is.

Jól sikerült rendezvény volt.



*



Falunap Erdőtelken

A dél-hevesi kistérség falunapi rendezvénysorozatának utolsó eseménye is beváltotta a hozzáfűzött reményeket.
2009. szeptember 12-én, szombaton Erdőtelken a Művelődési Ház szervezésében az ÚMVP és a Községi Önkormányzat támogatásával sok-sok látogatóval zajlott a gazdag programot kínáló FALUNAP.



Bakos Károly polgármester megnyitója után minden korcsoport megtalálta a maga számára szórakoztató, érdekes produkciókat. A helyi Nyugdíjasklub népdalköre, helyi és vidéki tánccsoportok mutatkoztak be, volt bűvész, Jackson emlék show, Zoltán Erika, ÚMVP meglepetés vendégként a „Barátok közt „ sorozat Vili Bácsija, azaz Várkonyi András színművész és még sokan mások.

Az ÚMVP sátor már 12.00. órától várta az érdeklődőket, akik – mint mindig – nagy számban keresték fel a HVI és a HACS jelenlévő munkatársait.
A gyerekek rajzversenyen vettek részt, a felnőttek körében az ÚMVP totó volt oly annyira népszerű, hogy újra kellett a Totót nyomtatni. A z egri Kossuth Zsuzsa középiskola Hair produkciója előtt került sor a kisorsolt jutalmak átadására, melyek között az ÚMVP-s pólótól a mesekönyvön át a Malac-perselyig sok értékes tárgy lelt gazdára.



Méltó befejezése volt ez a Falunap és búcsú a tavasztól őszig tartó rendezvénysorozatnak.

Gratulálunk a nyertes településeknek a színvonalas rendezvényekért!

Buda Sándorné
Hevesi HVI irodavezető


Forrás: Hevesi HVI
hirdetés
hirdetés
hirdetés


hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés