Hírek

Minőségi szerszámgépek a keziszerszamshop.hu kínálatából

2015. március 5. | Kategória: Hírek

Minőségi szerszámgépek a keziszerszamshop.hu kínálatából
Kéziszerszámra mindenkinek szüksége van, akár szakember, akár az otthonában szeret barkácsolni. Minőségi fúrógépet vagy csavarbehajtó gépet keres? Akár akkumulátoros vagy kézi szerszámot szeretne, a keziszerszamshop.hu kínálatában mindent megtalál.
A munkája, vagy otthoni barkácsolás során bizonyára megtapasztalta már, hogy az olcsó, márka nélküli kéziszerszámok milyen megbízhatatlanok és hamar tönkremennek. A minőségi munkához minőségi gépekre van szükség!
Keziszerszamshop a legkényelmesebb
A kéziszerszám webáruházak közül is kiemelkedik a keziszerszamshop.hu, hiszen itt kizárólag márkás, megbízható, minőségi akkumulátoros csavarbehajtókat, fúrógépeket, akkus fúró csavarozókat és fúrókalapácsot talál a kínálatban.
 Az irányított fúrás a megoldás

2015. március 5. | Kategória: Hírek

Az irányított fúrás olyan technológia, amely rövid kivitelezési idő és minimális földmunka mellett biztosítja a csőfektetések költséghatékonyságát.Az irányított fúrás olyan technológia, amely rövid kivitelezési idő és minimális földmunka mellett biztosítja a csőfektetések költséghatékonyságát. Az alkalmazása a vezetékfektetés egy különleges eljárása, úgynevezett kitakarás nélküli technológia.
Az irányított fúrás során az alkalmazott fúróberendezés akár – csőátmérőtől és talajtípustól függően – 300 méter hosszú, megszakítás nélküli fúrást is lehetővé tesz. Ennek az alapfeltétele a megfelelő navigáció.
A navigációs irányítás olyan adó-vevő rendszeren át zajlik, amellyel a fúrófej pozíciója, dőlése és iránya a fúrás teljes ideje alatt követhető és változtatható. A fúrásvezető az összes mért adatot folyamatosan figyelemmel követi, valamint jegyzőkönyvezi az irányítási korrekciókat.
Az első irányított, úgynevezett pilótafúrást követően a bővítőfej kerül a fúróra. Ez szavatolja a megfelelő átmérő elérést, amit a haszon
 Geotechnika,Talajmechanika,Talajfúrás

2015. március 5. | Kategória: Hírek

A geotechnikai ahogy a GEOPLAN Kft. csinálja  +361-385-8501. Felmérés komplex tevékenység, talajmechanikai ismereteket is igényelhet a próbafúrás. Szakértő cégeket itt talál.
A víz a huszonegyedik század olaja – tartja mostanság a közbeszéd, és van benne valami. A víz kincs, és egyre nehezebb tisztítás nélkül is iható vízhez jutni. De mi köze mindennek a geotechnikához?
A talajfúrás komplex tevékenység. Nem pusztán arról van szó, hogy fogunk egy kútfúró gépet, vagy más talajfúró gépet, és bárhol nekiállhatunk ásni!

Geotechnika: minden talajfúrást megfelelő szakmai felmérést kell megelőzzön, és különösen a mélyben fekvő természeti kincsek esetében van szükség próbafúrásra. Akár geothermikus rendszert akar valaki kiépíteni, akár termálvizet szeretne kinyerni, vagy új ásványvíz üzemet létesítene, szükség lesz a megfelelő geotechnikai felmérésekre.

Geotechnikai érdekesség:Öt tipp az üzleti kapcsolatépítésre

2015. február 6. | Kategória: Hírek

Egyre fontosabb a magyar vállalkozóknak a kapcsolati háló, véli a Business Network International hazai szervezete. Az „Aki ad, az nyer” elvére építő szakmai társaság csokorba szedte, mi mindenre érdemes odafigyelni a networkingben.
Ne akarjuk eladni magunkat

Túl azon, hogy őrült béna ötlet, még akcióként is hiteltelen és eredménytelen. Ellenben bármikor lobbizhatunk ugyanezzel a lelkesedéssel egy stratégiai partnerünkért. Így harmadik félként felépítünk valakit, aki a kapcsolati háló szerkezeténél fogva szintén el tud adni minket. Koncentráljunk arra a beszélgetésben, mire van szüksége a másiknak, és hogy a stratégiai partnereink közül kit tudunk jó szívvel ajánlani.Kreatív vállalkozások, most ti jöttök

2015. február 6. | Kategória: Hírek

Idén is pályázatot hirdet a Nemzetgazdasági Minisztérium európai vállalkozásoknak az Európai Bizottsággal közösen.
A Díj az Európai Vállalkozások Ösztönzéséért pályázat célja megtalálni az Unió legkreatívabb és legsikeresebb vállalkozásösztönzési projektjeit. A díj azokat vállalkozói, nonprofit, önkormányzati vagy állami szintű kezdeményezéseket kívánja elismerni, amelyek ösztönzik és támogatják a vállalkozókat.

Nevezni először nemzeti, majd európai szinten kell. A magyarországi zsűri két projektet juttat majd a kontinentális fordulóba. Az Európai Zsűri Fődíját annak a pályázatnak adja majd a fődíjat, amelyet Európa legkreatívabb és leginspirálóbb kezdeményezésének talál. A díjátadó ünnepséget Luxemburgban, az Unió soros elnöki államában rendezik meg 2015 novemberében.

Az alábbi kategóriákban lehet nevezni:

a vállalkozói kedv ösztönzése,
a vállalkozói ismeretek növelése,
az üzleti környezet fejlesztése,
a vállalkozások külpiacra lépésének elősegítése,
a zöldgazdaság ösztönzése,
a vállalkozás a társadalmi esélyegyenlőségért.
 Két éven belül megtérül az intelligens termosztát

2015. február 6. | Kategória: Hírek

A Google egyik mellékprojektje az a startup, ami a Nest nevű intelligens termosztátot fejlesztette. A kütyü a fűtésen tíz-, a hűtésen tizenöt százalékot spórol, így kevesebb mint két éven belül behozza az árát.
Az energiahatékonysági beruházások egyik legnagyobb korlátja a viszonylag magas belépési költség, és a hosszú megtérülési idő. A Google Nest nevű házi-startupja most ezt a két akadályt próbálja egyszerre átugrani: az intelligens hőmérséklet-szabályozó rendszer ugyanis a hűtésen és a fűtésen is spórol, így kevesebb mint két éven belül behozza az árát.Itt a legőrültebb ötlet, amiből valaki milliárdos lesz

2015. február 6. | Kategória: Hírek

"A divat Netflixeként" határozza meg magát az az új szolgáltatás, ami előfizetéses alapon divatos ruhákat kölcsönöz ki a felhasználóinak. Az új modell teljesen agyamentnek hangzik, de épp ezért akár működhet is.
Ugyan ki lenne az, aki hajlandó lenne ruhákat kölcsönözni? Ugye, hogy senki?

Persze érdemes megjegyezni, mi minden tűnt még ugyanilyen őrültségnek: például senki nem gondolta, hogy az emberek önként, a saját nevük alatt megosztanának magukról mindenféle személyes információt (Facebook), hogy befogadnának a lakásukba vadidegeneket (Airbnb) vagy hogy bárkit is érdekelnének élőben közvetített videojátékok (Twitch).Minden ami raklap: készítés, raklap forgalmazás, raklap bérlés, egyedi raklap, eu raklap, EUR-raklap, MAV raklap, Düsseldorf raklap.

2015. február 2. | Kategória: Hírek

Raklap információk
A raklapok a logisztika: a raktározás és szállítás, szállítmányozás elengedhetetlen kellékei. Ha nagy tömegű árut, vagy sok, de becsomagolt árut akarunk mozgatni, raklapra helyezve sokkal könnyebb dolgunk van, és a rakodógépek is ilyen típusú feladatokra alkalmasak.
A raklapoknak, szerencsére, egyértelmű szabványoknak kell megfelelniük – így biztosan tudunk velük számolni, amikor a raktárban, vagy a teherautón centizzük ki a helyet. A raklapok standardizálása egyszerűsítette a logisztikát.
Közös jellemzője a raklapoknak, hogy fából készülnek. Általában kettő vagy három, párhuzamosan és egyenlő távolságra elhelyezett támasztógerendára szögelnek fel merőlegesen 5-7 lécet, attól függően, hogy mekkora teherbírásnak kell megfelelnie a raklapnak.
A raklap gazdaságos, sokszor felhasználható, javítható, bérelhető szállítmányozási segédeszköz.

A MÁV EUR raklap a leggyakoribb fajta.
Jellemző méretei az 1000x1200, 800x1200 és 600x800 mm.
A legnagyobbak fenyő és nyárfa kivitellel készülnek, 8-14 kg önsúllyal bírnak, és 600 kg-os a terhelhetőségük. Ezek az egyutas raklapok
 A klímaberendezések telepítése és szerelése ma már mindenki számára elérhető. A klíma nem luxus, hanem alapvető eszköz az egyre forróbb nyarak átvészeléséhez.

2015. február 2. | Kategória: Hírek

Klíma telepítés, klímaszerelés

A klíma telepítése több lépésből álló folyamat, amely során mindenképpen szükség lesz kőművesmunkára is – a beltéri és kültéri egységet a falon átvezetett cső fogja összekapcsolni. A kicsapódó víz elvezetésére is figyeljünk oda, lehetőleg az ereszcsatornába legyen bekötve a kondenzvíz elvezető cső.
A klímaberendezések telepítését megelőzően, ha társasházban élünk, fontos kikérnünk a többi lakó engedélyét! Ha családi házban élünk, illetve rendelkezünk a társasház beleegyezésével, alaposan nézzünk körül a piacon, és válasszuk a legjobb klímaszerelőket.
Mindenképpen ragaszkodjunk a helyszíni felméréshez és előzetesen tájékozódjunk a nekünk legmegfelelőbb klímaberendezés felől.

Milyen a jó klímaszerelő?Kéménybélelés., egyedi kémények bélelése, a kazánok és a bélelőanyagok technológiai fejlődése révén ma már hosszú évekig tartós megoldást jelenthet.

2015. február 2. | Kategória: Hírek

Kéménybélelés, kémények bélelése ahogy a DIAMETRUS Kft. szakemberei végzik!
A kéménybélelés lényege, hogy a kéményen belül egy további csövet elhelyezve gondoskodunk a füst és korom lehető legjobb távozásáról. Többféle bélelőanyag áll rendelkezésre, amelyek közül nem mindig a legdrágább a legjobb. A kéménybélelésre építészeti szabványok is érvényesek, amit be kell tartani.

Miért fontos a kéménybélelés?
Biztos, hogy Önnek is a családja, önmaga, otthona biztonsága a legfontosabb. A szakszerűen megépített, jól szellőző kémény legalább annyira fontos, mint a szivárgásmentes gázvezetékek, vagy a riasztóberendezés.
A jól megépített és megfelelően bélelt kéménynek kiemelt szerepe van abban, hogy a fűtés a lehető legolcsóbb legyen, és ugyanakkor elég oxigén jusson az égési folyamatoknak, miközben a káros és veszélyes gázok és füst akadálymentesen távoznak a szabadba.

Kéménybélelés nélkül balesetveszélyes?További oldalak:
 • «
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • ...
 • 69
 • »
 • hirdetés
  hirdetés
  hirdetés


  hirdetés
  hirdetés
  hirdetés
  hirdetés