Hírek

Parfüm, illatszer és utánzat parfüm A-tól Z-ig

2015. április 17. // Kategória: Hírek

A márkás parfüm illata a hódítás egyik kulcsa, akár viseljük akár ajándékba adjuk. Az utánzat parfümök bárki számára megfizethető luxust képviselnek
A márkás parfüm illata a hódítás egyik kulcsa, akár viseljük akár ajándékba adjuk. Az utánzat parfümök bárki számára megfizethető luxust képviselnek. Parfümöt ajándékozni sosem megy ki a divatból, bárki bármit is gondoljon.
Egy jó illatnak nők és férfiak egyaránt nagyon örülnek, ráadásul olyan gesztus, ami hosszútávra szól. A parfümökkel és illatszerekkel kifejezhetjük érzéseinket szeretteink felé, kiváltképpen akkor, ha meg szeretnénk hódítani valaki szívét, hiszen a személyiségéhez illő illattal kifejezhetjük törődésünket és figyelmünket.
A minőségi utángyártott parfümökkel nem lesznek többé gondok

 

a születésnapok, évfordulók, az ünnepek! Az utánzat parfümök révén azok is megengedhetik maguknak a márkás illat viselését vagy ajándékozását, akiknek alkalmanként több tízezer forint túl sok egy-egy illatszerért. A jó utánzat illatszerek és parfümök hivatalos gyártásúak, és minőségi parfüm alapanyaggal készülnek.
Általában 80%-os alkoholos oldatban hígítják a tömény, erős parfüm alapanyagot a megfelelő keverési előírások – eau de toilette ill. eau de parfum – szerint. Az alkoholnak fontos szerepe van a termék tartósításában, ráadásul a parfümök az illatukat leginkább kifújás után fél-egy perccel később kezdik leadni, ahogy az alkohol párologni kezd.

A hamisítványokkal ellentétben az utángyártott illatszerek biztonságosak és hivatalosan engedélyezettek, átmentek a szükséges dermatológiai teszteken, maradéktalanul eleget tesznek minden hatályos jogszabálynak és a kereskedelmi forgalomba kerülés feltételeinek, és természetesen káros anyagot sem tartalmaznak.
A tartósság felől se kell aggódnunk, az utánzatok és az eredeti illatok esetében is változó – de attól, hogy utángyártott, még megközelítően hasonló mértékben lesz tartós. A töményebb, fűszeresebb illatok tovább tartanak, mint egy könnyed, friss illat.

Hogy mi a titka az utángyártott parfümöknek? Az alapanyagok komplexitása kisebb, mint az eredeti illatszerben. Ilyen egyszerű. Az eredeti parfümök illata ugyanis meglehetősen összetett, rengeteg természetes anyagot tartalmaznak. Ezek elegye adja ki az illatot.
A parfüm utánzatok esetében a cél egy, az eredetivel közel azonos illat, az eredeti ár töredékéért, hogy kedvenc illatunkat a mindennapokban is viselhessük.
 

hirdetés
hirdetés
hirdetés


hirdetés
hirdetés
hirdetés