Hírek

Daruzás,daru bérbeadás és kosaras emelő bérbeadás,kölcsönzés

2015. április 17. // Kategória: Hírek

Darura minden nagyobb építkezésen szükség van, de kevesen engedhetik meg maguknak egy saját daru vásárlását. Nekik segítség a daruk bérlése a DARU 2004 Bt-től. 06-30-975-5345
Darura minden nagyobb építkezésen szükség van, de kevesen engedhetik meg maguknak egy saját daru vásárlását. Nekik segítség a daruk bérlése. Darukat és kosaras emelőket elsősorban az építőipar vesz igénybe minden esetben, amikor magasabb építményeket kell felhúzni, például csarnoképítésnél, magasabb épületek karbantartásánál, homlokzat felújításnál, műemlékvédelemnél.
Ugyanakkor akadnak más ágazatok is, amelyik igényli a darukat és kosaras emelőket: a film- és szórakoztató ipar, illetve a közvilágítás, áramellátás szerelői, a parkgondozók, de akár a klímaszerelők is.
 

 

Ha tehát a magasban akarunk dolgozni, de nem alpintechnikával, és a legmagasabb létra is túl alacsony, vagy nem biztosságos, inkább érdemes darut bérelni.Kazincbarcikától-Miskolcig bárhol bármikor!!

Olyan céget válasszunk, amelyik hosszú ideje a piacon van már, és tud olyan gépet ajánlani, ami a tevékenységünknek leginkább megfelel, gyors és garantáltan karbantartott darukkal rendelkezik.
Bármilyen emelési, daruzási munkát el lehet végezni bérelt darukkal, 16 tonnától 250 tonnáig bármilyen emelési feladat végrehajtható. Miért költenénk milliókat egy feladatra, ha a töredékéből is rendelkezésünkre fog állni a szükséges daru vagy kosaras emelő?

 

Tartsuk szem előtt, hogy ha darut vagy kosaras emelőt bérelünk, hogy az adott cég milyen biztosítással rendelkezik és milyen összeghatárig? Milyen nem várt körülmény, daruzás probléma megjelenése esetén fedezi a gépekben, környezetben, és munkavállalókban keletkezett esetleges károkat?

 

Fontos előre kalkulálnunk, mit is béreljünk? Kosaras vagy autó darut? Személyzettel vagy anélkül rendeljük meg? A költségek tág keretek között mozognak, ugyanakkor ez olyan terület, ahol nem érdemes spórolni. A feladatot el kell végezni, és akkor már végezzük el biztonságban, megfelelően képzett személyzettel és minden káreseményt fedező biztosítással! A daruzás és emelés munkavédelmi szempontból kiemelkedően veszélyes terület, így legyen rá szakképzett személyzet és biztosítás is! Még a legmagasabb költségek sem érik fel a feladat visszamondásából fakadó kár mértékét.

Béreljünk hát darut vagy kosaras emelőt, bármilyen építési, filmezési vagy karbantartási célra, és mindig legyen rá biztosításunk is! Nézzen körül oldalunkon, sok megbízható daru és kosaras autó bérbeadó céget talál.
 

hirdetés
hirdetés
hirdetés


hirdetés
hirdetés
hirdetés