Hírek

Csomagológépek és csomagolóanyagok!Hogy jól döntsünk!

2015. április 17. // Kategória: Hírek

Csomagoláshoz itt mindent megtalál: fóliák (zsugorfóliák, strechfóliák, BOPP, többrétegű fóliák, stb.), Fóliázógépek, tálcák (PS habtálca, activopack tálca, PP védőgázas tálca, stb.),

A csomagológépek és csomagolóanyagok használata forradalmasította a kiskereskedelmi élelmiszerforgalmazást. Minden boltnak alapvető a használatuk. Szerencsére ma már nem egy vagy két, de több száz külföldi és belföldi gyártó kínálja csomagológépeit és csomagolóanyagait, amelyek minden kiskereskedő igényeit kielégítik.
A következő csomagológép típusok léteznek: zsugorfóliázó gépek, egységrakomány rögzítő berendezések, raklapfóliázó és stretchfóliázó gépek, ölelőfóliázók, kézi- és asztali fóliahegesztők,

 

bandázsoló és pántológépek, zsugorfóliázó ésformázó-töltő-zárógépek, hőtálcás ételcsomagolók, vákuum gépek, automata csomagoló berendezések, stb.
Már ebből a rövid felsorolásból is látható, hogy nincs olyan munkafolyamat, amelyhez ne találhatnánk csomagológépet.

A fóliázógépek kereskedelmi jelentősége kiemelkedő. A csomagológépek alkalmazásával növekedhet az üzletünk forgalma, amellett, hogy lerövidíti a vásárlási időt, az így csomagolt termékeinkhigiénikusak, mégis ízlésesek és könnyen kezelhetőek lesznek.
Ráadásul az alkalmazottaink munkájának segítésén túl, másrészt szolgáltatást is nyújtanak a vásárlók részére. A fóliázógép az élelmiszeripari termékek habtálcás csomagolására alkalmas legegyszerűbb gép. A tálcás csomagológép: zöldségek, gyümölcsök, sajtok, felvágottak, gyümölcsízek, húsfélék előrecsomagolására alkalmasak. Hálózáró gép: Ömlesztett áruk (burgonya, hagymafélék, narancs, stb.) vásárlói egységcsomagba való kiszerelését teszi lehetővé.

Manapság az egyre szigorodó higiéniai követelményeknek folyamatosan igyekeznek a gyártók megfelelni. Így állandóan fokozott figyelmet fordítanak arra, hogy az áruvédelem a legfontosabb követelmény. Emellett kiemelt szerep jut a logisztikai, a marketing és kereskedelmi követelményeknek is, hiszen a csomagolás nagyon fontos reklámhordozó.
A csomagolás ráadásul rendelkezik védő, alkalmassági, információ-hordozó, és vevőbarát funkcióval egyaránt.

Manapság minden termékhez a legmegfelelőbb csomagolóanyagot használhatjuk. Élelmiszerhez rendszerint PS habtálcát és zsugorfóliát, ásványvizes- és üdítős palackokhoz göngyöleget, szögletes árukhoz kartondobozokat választunk.

Burkolócsomagolásra az olyan termékek alkalmasak, melyek alaktartóak és egyenletes, sima felületűek, hiszen tárolni, szállítani így a legegyszerűbb ezeket.
További elterjedt csomagolóanyagok a különféle fóliák (zsugorfóliák, strechfóliák, BOPP, többrétegű fóliák, stb.), tálcák (PS habtálca, activopack tálca, PP védőgázas tálca, stb.), dobozok (karton, műanyag, stb.) egyaránt.
Ha csomagológépet, vagy csomagolással kapcsolatos szolgáltató céget keres, oldalunkon megtalálja.
 

hirdetés
hirdetés
hirdetés


hirdetés
hirdetés
hirdetés