Hírek

Gipszkarton,gipszkarton rendszerek, álmennyezetek szakmailag!

2015. április 17. // Kategória: Hírek

Ha profi gipszkartonost keres, oldalunkon nézzen körül!Gipszkarton rendszerek és álmennyezetek olcsó, praktikus megoldások újépítésű és régi lakások, épületek számára a JK-Gipsz Kft.-től! +361-8998189
A gipszkarton rendszerek és álmennyezetek olcsó, praktikus megoldások újépítésű és régi lakások szeparálásához és átalakításához egyaránt. Miért használnánk téglát, ha a gipszkarton válaszfal jelentősen olcsóbb, tisztább és gyorsabb a hagyományos válaszfal szerkezethez képest?
A gipszkarton esetében nincs száradási illetve kötési idő, így gyorsan, költséghatékonyan felhúzható a kívánt méretű fal, így időt, pénzt és energiát takarítunk meg vele. A gipszkarton rendszerek kínálják a legjobb megoldást akkor, ha gyorsan szeretnénk bármilyen szobát átalakítani: leválasztani belőle egy kisebb helyiséget, gardróbot rakni bele, stb.
Az épületgépészeti vagy elektromos vezetékezés elrejtésére is egyre gyakrabban alkalmaznak gipszkartonozást, de
 

 

a hang- és hőszigetelés beépítésére is ideális megoldás.

A gipszkarton előtétfal a szerelvények vagy a hőszigetelés eltakarásán túl a régi fal betakarására is kiváló, ha túl nagy munka lenne vagy túl sokba kerülne a bevakolás és helyreállítás.
Felesleges pluszpénzt költeni minderre, ha a gipszkarton ápol és eltakar – ráadásul sokkal egyszerűbb átfesteni is a gipszkartont, vagy éppen szöget verni, csavart fúrni bele. Panellakások falához is ideális megoldás.

Bárhol, ahol a beltéri mennyezeten túl sok vezeték, cső és szerelvény fut végig, ideális takaró megoldás a gipszkarton állmennyezet. Ezzel az eredeti mennyezet magasságát tetszés szerint lehet változtatni, ezáltal jelentősen csökkenthető a légköbméter, amit fűteni kell télen, vagy hűteni nyáron.
A gipszkarton álmennyezet ráadásul nem csak takar, hanem dekorációs célra is kiváló. Rejtett világítás, hangulatvilágítás, egyedi, stílusos mennyezet – a gipszkartonnak köszönhetően mindez könnyen és olcsón megvalósítható.
Arra azonban mindenképpen figyeljünk, hogy a gipszkarton súlyához igazítsuk az állmennyezet szerkezetét is.

Akkor használjunk kazettás gipszkarton álmennyezet, ha irodát vagy üzlethelyiséget rendezünk be, de természetesen otthoni környezetben is megvalósítható. Azelőnye az egyszerűségében rejlik, hiszen a kazettás álmennyezet fő alkotóeleme egy váz-keretrendszer, amibe a kisebb lapokat beillesztjük.

A gipszkarton rendszerek esetében mindig tartsuk szem előtt, hogy a szerkezetek esztétikai követelményeken kívül hő- és hangszigetelési, továbbá fokozott tűzvédelmi igényeket is kielégíthetnek, megfelelő szaktervezés mellett.
Ugyanakkor a gipszkarton kültéren nem használható fel, hacsak a gyártó külön nem ajánlja. Mégis csak gipsz és karton a két fő alkotó eleme. Éppen emiatt a vizes helyiségek burkolatait is impregnált lapokkal kell megoldani.
Ha profi gipszkartonost keres, oldalunkon nézzen körül!
 

hirdetés
hirdetés
hirdetés


hirdetés