Hírek

Közel 5 milliárd forintos megrendelést kapott a Rába

2013. szeptember 17. // Kategória: Hírek

Csuklós autóbuszok szállítására kiírt tenderen nyert a Rába. A társaság a Volánbusznak szállít járműveket összesen 16 millió euró értékben, áll a társaság közleményében. 

 

Csuklós buszokat szállít a Rába

A Rába Jármű Kft. 61 darab csuklós autóbusz szállításáról írt alá megállapodást a Volánbusz Zrt-vel mintegy 16 millió euró értékben. A buszok szállítási jogát a Rába közbeszerzési eljárás keretében nyerte el a Volvóval együttműködésben, a Volánbusz tenderén a megrendelést a csuklós buszok kategóriájában összességében legkedvezőbb ajánlattal nyert el a Rába. A szállítások 2014 tavaszától kezdődnek. A mostani megrendelés a Rába/Volvo-együttműködés első eredménye, a Rába éves szinten 200-300 autóbusz szállításával számol.

Beruház a Volánbusz

A Volánbusz szeptember elején hirdetett eredményt 167 autóbusz beszerzésére irányuló közbeszerzési eljárásban. A vállalatnak a jövő év első negyedévétől kezdődően 106 szóló kialakítású MAN és 61 csuklós Rába-Volvo autóbusz forgalomba állítására nyílik lehetősége. A Volán társaságok járműbeszerzési programját újraindító megrendelés összértéke mintegy 10 milliárd forint.
 

 

Kapcsolódó hivatkozások

hirdetés
hirdetés
hirdetés


hirdetés
hirdetés
hirdetés