Hírek

Konferencia és szakmai dialógus Debrecenben

2009. szeptember 10. // Kategória: Hírek

BIZTONSÁGOS ÉLELMISZERLÁNC - konferencia és szakmai dialógus Debrecenben, 2009. október 1-jén.
 
BIZTONSÁGOS ÉLELMISZERLÁNC - konferencia és szakmai dialógus Debrecenben, 2009. október 1-jén.

"A biztonságos élelmiszer egészségünk alapja!"

A Biztonságos Élelmiszerláncról szóló törvény tavalyi kihirdetése óta a Pásztor Szolgáltató Kft. a témában három helyszínen - Budapesten, Szegeden és Kaposvárott - szervezett szakmai rendezvényeinek sorába lép a debreceni konferencia, melyre várják az érdeklődő résztvevőket. Az esemény tematikája az eddigieken túlmenően kiegészül az élelmiszerek biztonságos kereskedelmi folyamataira is.

Az elmúlt időszakban számos problémával kellett szembesülnünk az élelmiszerek biztonságával, egészségkárosító hatásával kapcsolatban, így a konferencia kiemelt témája a Biztonságos Élelmiszerláncról szóló törvény végrehajtásával kapcsolatos tapasztalatokra épül.

Az érintettek – gyártók, forgalmazók, hatósági és minőségbiztosítási szakemberek – véleményének, álláspontjainak ismertetése, illetve a szemléletbeli eltérések megvitatása – az elhangzó előadások, prezentációk mellett – fontos elemét képezik a rendezvénynek.

A közvetlen párbeszéd lehetősége, és a különböző kapcsolódó területeken szerzett ismeretek, tapasztalatok közös megbeszélése, esetleges megvitatása lehetőséget biztosít nemcsak az információszerzésre, de olyan jól hasznosítható ismeretek elsajátítására is, amelyek révén hatékonyabban és eredményesebben folytathatók az élelmiszerbiztonsággal összefüggő feladatok.



Helyszín: Debrecen, Kölcsey Központ (4026 Debrecen, Hunyadi János utca 1-3.)

Részletek: www.kezunkbenajovonk.hu

A program csatolva.
hirdetés
hirdetés
hirdetés


hirdetés
hirdetés
hirdetés