Hírek

Személyszállítás busszal

2015. január 12. // Kategória: Információk

Személyszállítás autóbusszal bel- és külföldön, busz, buszbérlés – a leghatékonyabb mód, ha több embert akarunk biztonságban, gyorsan és olcsón szállítani, biztos választás az AMRISKÓ Kft. 20-921-6573
Személyszállítás busszal – mikor éri meg és hogyan szervezzünk? Mi a közös a külföldi luxusútban, a belföldi céges személyszállításban és a bevásárlóközponti ingajáratban? Az, hogy mindegyik történhet busszal.
Manapság a buszbérlés a személyszállítás megannyi területén megoldott. Igazán csak a pénztárcánktól függ, milyen autóbuszt és mekkorát válasszunk.
Az egészen kicsi mikrobuszoktól a sok száz kilométeres túrákra is kényelmes luxusautóbuszokig, az olcsóbb régebbi típusoktól a legmodernebbekig bezárólag, szabadon választhatunk a megfelelő járművek közül.
A személyszállítás busszal szinte a legnépszerűbb
 

 

Elvégre nem mindenki szereti a repülést, vagy ha nyolcszáz kilométert kell levezessen, viszont a kényelemről sem akar lemondani.
A luxus autóbuszokat éppen erre találták ki. Kényelmesek, biztonságosak, ugyanúgy nézhetünk filmet rajtuk, vagy a tájat az ablakon keresztül, és aki aludni vagy dolgozni szeretne, a luxusautóbuszok fedélzetén ugyancsak megteheti.
Személyszállítás busszal – a dolgozók utaztatása
Ha egy vállalkozás sok embert foglalkoztat, esetleg a város határán kívül, akkor jó néven veszik a dolgozók, ha privát autóbusz hozza-viszi őket. Mindenkinek megéri, még ha azt is hinnénk, hogy sok kiadással jár – ami egyébként tévedés –, hiszen egyfelől a dolgozóknak kényelmesebb, így a munkamorál is magasabb lesz, másfelől a késések száma is a nullához fog közelíteni. A busszal történő személyszállítás, a dolgozók befuvaroztatása megéri a cégnek és a munkavállalók körében is népszerű. De mire jó még?

Az állandó, mozgó reklámfelület előnyei ugyancsak kiemelendők – egy céges autóbuszt a saját reklámjainkkal ellátni az egyik legolcsóbb módja a hirdetésnek.
Személyszállítás busszal - irányfuvar
A bevásárlóközpontok is jól ismerték fel, hogy jelentős az igény a privát autóbusz járatokra – elvégre elég sokan vannak, akik a nagybevásárlást az olcsóbb hipermarketekben akarják lebonyolítani, de nincs autójuk. A magán autóbusz járatok viszont pontosan célba juttatják őket, és még a csomagok felől is nyugodtak lehetnek.

Gondoljunk bele, mennyivel más egy barátokkal vagy sok rokonnal megejtett túra, ha három-négy autó helyett egyetlen busszal utazunk! Alig kerül többe, mint amit benzinre költenénk, együtt lehet az egész csapat, és még az esetleges ittas állapot sem kerül a jogsinkba – hiszen a buszt céges sofőr vezeti.

Egyszóval a személyszállítás busszal gyakorta sokkal jobb megoldás, mintha autóba ülnénk, vagy a dolgozóinknak kéne egyenként átverekedniük magukat a reggeli csúcson. Ha pedig félünk a repüléstől, a luxuskörülményeket autóbusszal is megteremthetjük magunknak.

Sok buszos cég kifejezetten a nemzetközi buszos személyszállításra specializálódott mint például a buszos sielőszállítás vagy a buszos munkásszállítás Németországba vagy Ausztriába.Ez egy kiszámítható és biztos jövedelem,a megbízónak pedig pontossan megérkeznek a dolgozói.Viszonylag költséghatékonyan.
 

A buszos személyszállítás régóta kedvelt utazási eszköz,főleg ha csapattal,csoportos utazáson vagy menetrendszerinti buszjáratról van szó,mert ma már Prága,Bécs,Erdély vagy akár Szlovákia könnyen meglátogatható ezell az utazási formával.

Buszbérlés esetén pedig további kedvezményeket tudunk igénybe venni.Nem úgy mint ha vonattal próbálnánk egy felejthetetlen városnézést összehozni.

hirdetés
hirdetés
hirdetés


hirdetés
hirdetés
hirdetés