Hírek

Csomagolóanyag gyártás

2019. február 27. | Kategória: Hírek

Csomagolóanyag nagyon sokféle lehet: a legegyszerűbb, legkönnyebb papírból készülőtől egészen a komoly tervezési folyamatot és design munkát igénylő fröccsöntött műanyagig. 



Személyszállításos-buszbérlés

2019. február 26. | Kategória: Hírek

A globalizációval az emberek egyre többet utaznak. Egyre gyakrabban, egyre nagyobb távolságokra. Ez magával hozza az országokon belüli tömegközlekedés és távolsági közlekedés elkerülhetetlen fejlődését és fejlesztését is, de ugyanígy az országok közötti közlekedési lehetőségek fejlődését is.



Változások a Közép- és Kelet-európai szállítmányozás és logisztika területén

2019. február 26. | Kategória: Hírek

A logisztika és szállítmányozási szektor jelentős átalakuláson megy keresztül. A politikai, gazdaságbeli, társadalmi, technológiai, természetbeni és jogi változások egyre inkább hatással vannak a gazdasági szegmens működésére. Ahogyan a modern logisztika és szállítmányozás egyre inkább kibontakozni látszik, úgy egyre nehezebb feladatnak ígérkezik dönteni arról, mire fókuszáljunk rövid és hosszú távú céljaink kialakításában és mibe fektessünk be a jövőben.



Fémmegmunkálás, szerszámgépgyártás, egyedi alkatrészek gyártása, CNC megmunkálás

2019. február 12. | Kategória: Hírek

A fémek
A fémeket csoportosíthatjuk aszerint, hogy mivel ötvözik azokat. Ez alapján megkülönböztethetünk színes-, nemes-, és feketefémet. Gyakran használják a könnyű- és nehézfém besorolást is a fémek estében (itt sűrűségük alapján kerülhetnek egyik, illetve másik csoportba). Megmunkálhatóságuk a különböző fémeknek teljesen eltérő: van késsel vágható és gyémánt keménységű is. Színüket tekintve általában ezüstfehér vagy szürkés színűek. A legrégebb óta használt fémek a réz és az ón.



Tartálygyártás

2018. december 14. | Kategória: Hírek

Cége az élelmiszeripar, gyógyszeripar vagy a vegyipar területén tevékenykedik? Ez esetben elengedhetetlen az ehhez kapcsolódó szakszerű tartály jellegű berendezések kialakítása az Ön telephelyén.



Darubérlés

2018. november 30. | Kategória: Hírek

A darubérlés egyszerűbb, mint gondolná. Akár építkezéshez, akár más jellegű munkához, esetleg nagy tömegű eszközök, járművek mozgatásához van szüksége darura, a bérlés a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás. Az autódaru nagy előnye, hogy mobil. Szemben például a toronydaruval gyorsan és könnyedén mobilizálható, és gyorsan üzembe helyezhető az adott munkaterületen. Autódarut és kosaras emelőt bérelhet rövidebb és hosszabb időre, szakember gépkezelővel együtt, vagy akár nélkül is.  



Találja meg nálunk a legjobb nyomdát!

2018. október 11. | Kategória: Hírek

Weboldalunkra látogatóknak minden kategóriában, városra lebontva igyekszünk segítséget nyújtani abban, hogy megtalálják a hozzájuk legközelebb lévő, és legszimpatikusabb céget. Sokszor előfordul, hogy egy vállalkozás szeretné feljavítani a megjelenését, üzlete dekorációját, marketing eszközeit különféle nyomdatechnikai megoldásokkal, de ehhez nem egyszerű megtalálni a megfelelő céget.



A megfelelő forgószék kiválasztása

2018. augusztus 28. | Kategória: Hírek

A forgószékek nagyon elterjedtek, irodai és a szellemi munkák esetében a legtöbb ember forgószéket használ, nem véletlen, hiszen ez az egyik legkényelmesebb ülőalkalmatosság az egésznapos munkához.
Az első forgószéket Thomas Jefferson használta tudományos munkája során. 



Az iroda berendezése

2018. augusztus 28. | Kategória: Hírek

Az irodai dolgozók napjuk nagy részét a munkahelyükön töltik, ezért nem mindegy, hogy hogyan van berendezve az iroda, ahol dolgoznak. 



EBS Fékrendszer, légfék alkatrészek, AIR BRAKE

2018. június 26. | Kategória: Nekik sikerült

Cégünk fékrendszer javítással és felújítással foglalkozik. Célunk, hogy a szállítmányozással foglalkozó cégek is minél szélesebb körben ismerjék meg tevékenységünket,,



Ipari kerekek, Szállítógörgők és görgő sínek

2018. április 4. | Kategória: Nekik sikerült

Egy külfödni cég széles választékát kínálja, valamint több, mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik az összes szakterületen. Kerekek és görgők, Szállító elemek , Vezérlő technika, Szállítási technika.



Emelőgép bérlése, oszlopos-karos emelő

2018. március 7. | Kategória: Hírek

Üzleti modellünk a legújabb berendezéseket biztosítja ügyfeleinknek az önjáró emelőgépek piacán.
Mivel a szolgáltatás minden részét magunk biztosítjuk, a közvetítő személy kihagyása hatékonyabb működést eredményez, így növelve a költséghatékonyságot.
Az Easi UpLifts csoport az Egyesült Királyság vezető cége az önjáró emelőállvány iparban, 25 év tapasztalattal.



A munkaruházat elengedhetetlen része számos különböző munkának.

2015. november 24. | Kategória: Hírek

Elsősorban hasznos a munkavédelmi ruházat, de akár szép és elegáns is lehet.

Munkaruha
A munkaruházat ideális esetben tényleges védelmet nyújt a munkavállalónak, akár vegyészként dolgozik egy laborban, akár tűzoltóként megy a lángok közé, vagy acélhengerlő üzemben dolgozik sok száz fokos fémmel.
Aki keményen dolgozik, az a legjobb védelmet érdemli meg. Viszont ki mondta, hogy a munkaruhának csúnyának kell lennie? Természetesen nem divatozásra készültek, ám többnyire a hölgyek igenis érzékenyek arra, hogyan néznek ki.
Egy gondos munkaadó tehát nem pusztán hasznos, de igényes munkaruházatot szerez be az alkalmazottainak.



Parfüm, illatszer és utánzat parfüm A-tól Z-ig

2015. április 17. | Kategória: Hírek

A márkás parfüm illata a hódítás egyik kulcsa, akár viseljük akár ajándékba adjuk. Az utánzat parfümök bárki számára megfizethető luxust képviselnek
A márkás parfüm illata a hódítás egyik kulcsa, akár viseljük akár ajándékba adjuk. Az utánzat parfümök bárki számára megfizethető luxust képviselnek. Parfümöt ajándékozni sosem megy ki a divatból, bárki bármit is gondoljon.
Egy jó illatnak nők és férfiak egyaránt nagyon örülnek, ráadásul olyan gesztus, ami hosszútávra szól. A parfümökkel és illatszerekkel kifejezhetjük érzéseinket szeretteink felé, kiváltképpen akkor, ha meg szeretnénk hódítani valaki szívét, hiszen a személyiségéhez illő illattal kifejezhetjük törődésünket és figyelmünket.
A minőségi utángyártott parfümökkel nem lesznek többé gondok



Daruzás,daru bérbeadás és kosaras emelő bérbeadás,kölcsönzés

2015. április 17. | Kategória: Hírek

Darura minden nagyobb építkezésen szükség van, de kevesen engedhetik meg maguknak egy saját daru vásárlását. Nekik segítség a daruk bérlése a DARU 2004 Bt-től. 06-30-975-5345
Darura minden nagyobb építkezésen szükség van, de kevesen engedhetik meg maguknak egy saját daru vásárlását. Nekik segítség a daruk bérlése. Darukat és kosaras emelőket elsősorban az építőipar vesz igénybe minden esetben, amikor magasabb építményeket kell felhúzni, például csarnoképítésnél, magasabb épületek karbantartásánál, homlokzat felújításnál, műemlékvédelemnél.
Ugyanakkor akadnak más ágazatok is, amelyik igényli a darukat és kosaras emelőket: a film- és szórakoztató ipar, illetve a közvilágítás, áramellátás szerelői, a parkgondozók, de akár a klímaszerelők is.
 



IPARI HEGESZTŐGÉPEK! Ahogy mi csináljuk!

2015. április 17. | Kategória: Hírek

Az SL Metál Bt. Kizárólag a nagy teljesítményű, ipari hegesztéstechnikai berendezésekre specializálódott! MMA, AWI, Inverteres és CO hegesztőgépek segítségével tökéletes varratokat készíthet minden hegesztő szakember
Az AWI hegesztőgépet TIG hegesztőgépként ismerik külföldön, és az egyik legkedveltebb géptípus. A „magyar” nevét három szó adta: Argon, Wolfram és Inverter (egyenáram), a nemzetközi betűszó pedig a Tungsten, Inert és Gas szavakból áll össze.
Miért is jó annyira az argon védőgázos volfrám-elektródos ívhegesztőgép? Mert alkalmas bevont elektródás, azaz rutilos, bázikus, cel, saválló, feltöltő, öntvény és alumínium bevont elektróda hegesztésére, AWI módban pedig szénacél, saválló acél és réz hegesztésére is. Érdeklődni az slmetal@slmetal.hu e-mail címünkön lehet.
 



Csomagológépek és csomagolóanyagok!Hogy jól döntsünk!

2015. április 17. | Kategória: Hírek

Csomagoláshoz itt mindent megtalál: fóliák (zsugorfóliák, strechfóliák, BOPP, többrétegű fóliák, stb.), Fóliázógépek, tálcák (PS habtálca, activopack tálca, PP védőgázas tálca, stb.),

A csomagológépek és csomagolóanyagok használata forradalmasította a kiskereskedelmi élelmiszerforgalmazást. Minden boltnak alapvető a használatuk. Szerencsére ma már nem egy vagy két, de több száz külföldi és belföldi gyártó kínálja csomagológépeit és csomagolóanyagait, amelyek minden kiskereskedő igényeit kielégítik.
A következő csomagológép típusok léteznek: zsugorfóliázó gépek, egységrakomány rögzítő berendezések, raklapfóliázó és stretchfóliázó gépek, ölelőfóliázók, kézi- és asztali fóliahegesztők,



Gipszkarton,gipszkarton rendszerek, álmennyezetek szakmailag!

2015. április 17. | Kategória: Hírek

Ha profi gipszkartonost keres, oldalunkon nézzen körül!Gipszkarton rendszerek és álmennyezetek olcsó, praktikus megoldások újépítésű és régi lakások, épületek számára a JK-Gipsz Kft.-től! +361-8998189
A gipszkarton rendszerek és álmennyezetek olcsó, praktikus megoldások újépítésű és régi lakások szeparálásához és átalakításához egyaránt. Miért használnánk téglát, ha a gipszkarton válaszfal jelentősen olcsóbb, tisztább és gyorsabb a hagyományos válaszfal szerkezethez képest?
A gipszkarton esetében nincs száradási illetve kötési idő, így gyorsan, költséghatékonyan felhúzható a kívánt méretű fal, így időt, pénzt és energiát takarítunk meg vele. A gipszkarton rendszerek kínálják a legjobb megoldást akkor, ha gyorsan szeretnénk bármilyen szobát átalakítani: leválasztani belőle egy kisebb helyiséget, gardróbot rakni bele, stb.
Az épületgépészeti vagy elektromos vezetékezés elrejtésére is egyre gyakrabban alkalmaznak gipszkartonozást, de
 



Szerszámgépek és célgépek tudástára.

2015. április 17. | Kategória: Hírek

Ha egyedi szerszámokra vagy különleges célgépekre van szüksége, akkor keressenezen az oldalon olyan céget, amely egyedi célgépeket készít.
A szerszámgépek a gépipari termelés legfontosabb eszközei, hiszen az esztergával készítünk el minden olyan szerszámot, amivel további gépeket hozunk létre. Legyen szó akár hagyományos vagy fémmegmunkáló, akár forgács nélküli vagy forgácsoló szerszámgépről, ha egyedi szerszámra van szükségünk, bármit megvalósítanak a szakemberek.
Manapság mind gyakrabban szembesülhetünk azzal az esettel, hogy bár a hagyományos szerszámok és célgépek kínálata óriási mértékűre nőtt, bizonyos munkafázisokat vagy feladatokat nem tudunk a hagyományos szerszámokkal vagy gépekkel elvégezni. Ilyenkor kell szerszámokat vagy célgépeket készítő szakemberhez, vállalkozáshoz fordulnunk.
 



Villanymotor típusok,villanymotorok javítása,frekvenciaváltók

2015. április 17. | Kategória: Hírek

Villanymotorból rengeteg típus létezik a felhasználási igényeknek megfelelően, de néha elromlanak.Villanymotor gyártó és javító cégeket, forgalmazókat talál itt.Villanymotorból rengeteg típus létezik a felhasználási igényeknek megfelelően, de néha elromlanak és ilyenkor érdemes megjavíttatni őket, ha pedig úgy adódik, szükségünk lehet frekvenciaváltóra is.
Manapság a felkészültebb áruházakban és szakboltokban az egyfázisú és háromfázisú villanymotorok mellett egyenáramú, fékes és robbanásbiztos villanymotor típusokat, vibromotorokat és kétfordulatú elektromotorokat is lehet kapni.
Nem érdemes spórolni a márkán, mivel a nívósabb gyártók által készített villanymotorok hosszabb élettartamúak, a javításuk költsége is alacsonyabb lehet.

Az IE2 villanymotorok az Európai Unio előírásainak megfelelő elektromotorok, amely fontos eszköz a környezetterhelés csökkentésében, ezért javallott az alkalmazásuk. Az IE2 magas hatásfokú, energiatakarékos villanymotor, amely a csökkentett áramfelvétel miatt nagyjából egy éven belül behozzák az árkülönbözetet.

 



További oldalak:
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • ...
  • 35
  • »
  • hirdetés
    hirdetés
    hirdetés


    hirdetés
    hirdetés
    hirdetés